AFAIK strongswan passes it to the underlying crypto library unmodified
and lets the library handle it. They support multiple libraries.

Regards
Lloyd

hshoexer wrote:

> As RFC4754 section 7 [1] defines these boundaries, I prefer to stick
> with them.  Does strongswan give a hint, why they relaxed this?
> 
> [1] https://www.rfc-editor.org/info/rfc4754/#section-7

Reply via email to