I have a client that would like to use waste process water to supply a
sprinkler system.  Where would I find information regarding acceptable
levels for pH, total hardness, suspended solids, dissolved solids, etc. for
water that supplies a sprinkler system? (In reading NFPA 13-2007 Art.
8.16.4.2.1 and 23.1.5, it appears that such concerns need not be addressed.)

 

Thank you.

 

David Bitton, Eng.

Quest Loss Control Services Inc.

Les services de prévention des sinistres Quest inc.

5100, rue de la Savane, bureau 200

Montréal, QC H4P 1T8

(514) 341-4545

www.questlosscontrol.com

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: 
<http://fireball.firesprinkler.org/mailman/private/sprinklerforum/attachments/20111024/1d2658fe/attachment.html>
_______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://fireball.firesprinkler.org/mailman/listinfo/sprinklerforum

Reply via email to