Is EIFS considered a 'limited-combustible material'  per NFPA 13?

 

Whether it's limited-combustible (or not) can have big impact while wading
through sections 8.15.1 and 8.15.7.

I've been searching on-line and haven't found a definitive answer.

 

I've seen the stuff used as the ceiling on exterior canopies (such as a bank
drive-through) and exterior entryways.

 

Ed Kramer

Lawrence, KS

 

_______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://lists.firesprinkler.org/listinfo.cgi/sprinklerforum-firesprinkler.org

Reply via email to