Good Friday Afternoon All!!

 

Does anybody no if there is a clearance (annular) requirement for drops thru
hard lids or suspended ceilings?  I had a Fire Marshal call me this morning
regarding this issue and oversize escutcheons to fill the void, I am not
aware of this requirement.  I have looked in the IBC Chapter 16, is it in
ASCE7?  What do the Californians know about this?

 

Thanks in advance, and all have a great weekend.

 

Jim Johnston, P.E.

Fire Protection Engineer

Inland Fire Protection, Inc

1100 Ahtanum Road

Yakima, WA 98903

Phone 509-248-4471

Fax 509-248-1180

[email protected]

 

_______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://fireball.firesprinkler.org/mailman/listinfo/sprinklerforum

For Technical Assistance, send an email to: [email protected]

To Unsubscribe, send an email to:[email protected]
(Put the word unsubscribe in the subject field)

Reply via email to