Yes ASCE 13.5.6.2.2 e 

Jerry M Costello set
Advance Fire Protection
Ph 714-526-2231  Fax 562-691-5482

-----Original Message-----
From: [email protected]
[mailto:[email protected]] On Behalf Of Jim
Johnston
Sent: Friday, December 04, 2009 1:26 PM
To: [email protected]
Subject: Clearance for Drops

Good Friday Afternoon All!!

 

Does anybody no if there is a clearance (annular) requirement for drops
thru hard lids or suspended ceilings?  I had a Fire Marshal call me this
morning regarding this issue and oversize escutcheons to fill the void,
I am not aware of this requirement.  I have looked in the IBC Chapter
16, is it in ASCE7?  What do the Californians know about this?

 

Thanks in advance, and all have a great weekend.

 

Jim Johnston, P.E.

Fire Protection Engineer

Inland Fire Protection, Inc

1100 Ahtanum Road

Yakima, WA 98903

Phone 509-248-4471

Fax 509-248-1180

[email protected]

 

_______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://fireball.firesprinkler.org/mailman/listinfo/sprinklerforum

For Technical Assistance, send an email to: [email protected]

To Unsubscribe, send an email
to:[email protected]
(Put the word unsubscribe in the subject field)
_______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://fireball.firesprinkler.org/mailman/listinfo/sprinklerforum

For Technical Assistance, send an email to: [email protected]

To Unsubscribe, send an email to:[email protected]
(Put the word unsubscribe in the subject field)

Reply via email to